whatsapp
Haber Scripti V5

Haber Yazılımları
Oto Galeri / Rent A Car Yazılımları
Otel / Kreş Yazılımları
Şirket / Firma Yazılımları
 • Haber Scripti V5

Yazılım (Script) Özellikleri

HABER SCRIPTI V5 ÖZELLİKLERİ

Haber Modülü
Bu modül sisteme haber eklemek için kullanılmaktadır. Haberler kategorilere ayrılabilmektedir. Bu kategoriler kullanıcı tarafından belirlenebilmektedir. Haberlere bir manşet birde içsayfa olmak üzere toplam iki ana fotoğraf eklenebilmektedir. Haber detayına video ve foto galeri kolayca eklenebilmektedir.
Kullanıcılar istedikleri habere yorum ekleyebilmektedir. Bu yorumlar editörün onayı olmadan sitede gösterime girmeyecektir. Yine kullanıcılar istedikleri haberi arkadaşlarına mail yolu ile tavsiye edebilecektir, istedikleri haberin çıktısını kolayca alabilecektir. Haberlerin çeşitli sosyal paylaşım sistemleri ile kolayca paylaşılabilmek için Share özelliği vardır.

Yazar Modülü
Bu modül sisteme yazar ve köşe yazısı eklemek için kullanılmaktadır. Sisteme istenilen sayıda yazar ve köşe yazısı eklenebilmektedir. Yazarların gösterim sırası kolayca değiştirilebilmektedir. Yazarlar kendileri için hazırlanmış olan yönetim paneli sayesinde yazılarını sisteme kolayca ekleyebilecek, yazılarına gelen yorumları kendileri onaylayabilecektir. Kullanıcılar istedikleri yazıya yorum ekleyebilmektedir. Bu yorumlar editörün onayı olmadan sitede gösterime girmeyecektir. Yine kullanıcılar istedikleri yazıyı arkadaşlarına mail yolu ile tavsiye edebilecektir, istedikleri yazının çıktısını kolayca alabilecektir.

Anket
Bu modül yardımı ile sisteme istenildiği kadar anket eklenebilmektedir. Bu anketlerden sadece en son ekleneni oylanabilir şekildedir. Önceki eklenen anketler silinmeden, sistemde pasif durumda arşivlenebilmektedir.

Arama
Sisteme daha önce girilmiş olan haberlerde arama yapmak için kullanılır. Haber ve Makale olmak üzere iki farklı alanda arama yapabilir.

Reklam Modülü
Site içerisinde yer alan reklam alanlarına ihtiyaca ve isteğe göre Image, Flash ve Kod (Örn.Adsense) reklamlar kolaylıkla yerleştirilmekte, reklamlar arası değişim uygulanabilmektedir,  reklam veren müşteriler için müşteri bölümü bulunmaktadır, yönetici Panelinden takip edilebilmektedir.

Son Dakika
Bu modülde son 24 saatte sisteme girilmiş olan haberler ana sayfada görüntülenebilmektedir.

Piyasalar
Döviz bilgileri, IMKB ve Altın bilgileri TCMBndan otomatik olarak alınmaktadır.

Özel Sayfalar
Hakkımızda, Künye, Reklam, İletişim gibi size özel sayfalar bulunmaktadır. Bu sayfaların içeriğini Yönetim Panelinden istediğiniz gibi kendinize özel uyarlayabilirsiniz.

Yorum Desteği
Site üzerindeki haber ve diğer unsurlara üye olarak yada misafir olarak yorum ekleyebilme imkanı. Bu yorumlar yönetim panelinden
verilecek onaydan sonra yayına alınacaktır.

Sosyal Ağlar - RSS Desteği
Facebook ve Twitter Sosyal paylaşım sitelerinde haber ve diğer unsurları paylaşma imkanı, videoları arkadaşına öner modülüne sahiptir.
Sitenizinin sık sık değişen içeriğini, son dakika gelişmelerini kullanıcılara sunan RSS'ye sahiptir.

Hava Durumu
Yönetim panelinden aktif yada pasif hale getirilebilen hava durumu anasayfada gösterilmektedir.
Bilgiler Meteoroloji Müdürlüğünden otomatik olarak alınmaktadır.

Foto Galeri - Video Galeri
Gelişmiş bir fotograf galerisi uygulamasıdır. İstenilen sayıda galeri oluşturulabilir, istenilen sayıda fotoğraf eklenebilmektedir. Galerilere tek tıklama ile toplu halde resimler yüklenebilmektedir. Embed kodu ile videolarınızı yayınlayabileceğiniz bir bölüme sahiptir. En son eklenen galeriler anasayfada otomatik yer almaktadır.
DEMO SİTEYİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN
Sistem Php yazılım dili ile yazılmıştır. Mysql veritabanına sahiptir.
Linux  hostinglerde çalışmaktadır.


KREDİ KARTI İLE SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN
 

SCRIPT

 660 TL

STD4 HOSTING+SSL 480 TL
COM,NET,ORG DOMAIN 480 TL

Fiyatlarımıza %20 Kdv Dahildir. Kurulum Hizmeti Ücretsizdir.
  


     
 
  

Espower Bilişim Hukuki Koruma